6 föremål varje man bör ha

  • Inläggskategori:Dejting
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Skaffa dessa saker och dejta säkert

Vid dejting så är det otroligt enkelt att förbättra sina möjligheter genom att försöka kontrollera det som går att kontrollera. På så vis kan du redan på förhand förhindra otäcka situationer som möjligtvis kan förstöra en hel dejt. En del saker går dock inte att kontrollera såsom att tjejen svimmar eller att ni blir rånade på gatan.

Å andra sidan finns det saker du kan göra för att öka chanserna till en lyckad dejt – oberoende av din tidigare erfarenhet med dejting. Här följer min lista på 6 föremål som alla män bör ha med sig ut. Samtliga är saker du bör ordna innan du går ut på dejt och om du följer listan till punkt och pricka så kommer den förbättra dina chanser avsevärt.

1) En kameramobil

med möjlighet att sända och ta emot bilder & video. Det här är en fantastisk metod för att få igång en konversation via SMS då du enkelt kan bjuda in en tjej genom att skicka en video eller bild från förfesten. Observera att du bör tänka över bilderna innan du skickar dem eftersom du aldrig vet var dessa hamnar i slutändan.

2) En tändare

Det var troligtvis åratal då jag senast var på en fest där ingen i sällskapet rökte. Istället är det så att rökplatsen snarare blir en samlingsplats eftersom rum med mycket folk tenderar att bli ganska varma vilket gör att alla någon gång under kvällen måste gå ut och svalka sig.

Vid många tillfällen så har rökaren lånat ut sin egen tändare tidigare under kvällen vilket öppnar för dig om hon ber om att få låna en tändare. Bär du en udda tändare så kommer hon garanterat fråga dig om den varpå du har en unik och fantastisk historia om hur du fick den. Barney Stinson förklarar HIMYM lögner:

A lie is just a great story that someone ruined with the truth.

3) Minttabletter

Något alla bör använda oavsett om man är på en dejt eller inte. Se till att ha ett förråd där hemma så att du alltid kan känna dig säker när du ska ut någonstans. På varje förfest är där alltid någon som frågar alla om tuggummi. Använd minttabletter istället men se bara till så att du inte får sockerpiller utan effekt.

4) Vin, vodka och tjejdrinkar

Tidigare drack alla män öl och även om jag är väldigt förtjust i öl så rekommenderar jag att du har ett förråd av vin, vodka och diverse tjejdrinkar hemma. Bjuder du hem en tjej på efterfest så förväntas det att du bjuder på en drink. Extrapoäng för champagne så länge den inte är alldeles för dyr.

5) Två kondomer

Förlita dig inte på nattduksbordet då kvällen lika gärna kan sluta hemma hos henne. Tro mig – det är ingen klok idé att stanna på bensinmacken på vägen till efterfesten när hon dyrt och heligt garanterar att ni inte kommer att ha sex. Förbered dig därför tidigare i veckan genom att köpa kondomer på nätet.

6) Anteckningar i din mobil

Du ska alltid arbeta med att förbättra ditt s.k. game och för att inte fastna när du är ute så är det otroligt smidigt att ha några anteckningar med dig. Det kan vara något så enkelt som att du inte bör ställa frågor utan komma med påståenden eller en kul öppningsreplik som du har funderat på tidigare i veckan.

Se nu till att fixa samtliga 6 föremål innan helgen så är jag säker på att du får napp.

Lämna ett svar