Förslag till dejten

  • Inläggskategori:Dejting
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vad du kan göra med din kärlek

Det finns mycket man kan göra på en dejt, det handlar mest bara om att bestämma sig för hur mycket tid, möda och pengar man vill lägga på den. En aktivitet är ett perfekt alternativ när man inte vill ta chansen att en middag skall bli allt för stel och långdragen. En aktivitet kräver bägge parters närvaro och man kan skratta och lära känna varandra utan att prata så mycket egentligen.

Enkla dejter är bäst

En dejt behöver dessutom inte vara särskilt komplicerad alls. Det kan vara en så enkel sak som att man ska gå på ett ärende och så ber man personen i fråga hänga med. Under tiden kan man ju passa på att prata och kanske ta en fika, så har man faktiskt fixat första dejten.

Vill man vara lite mer förfinad så finns det ju även annat att göra. Något som är mysigt om man vill träffas på kvällstid kan ju vara att ses och ta en drink någonstans. Det känns lite extra samtidigt som man inte behöver lägga allt för mycket pengar på det hela. Man får dessutom ett bra läge att sitta och samtala tillsammans.

Laga mat ihop

Att träffas hemma hos någon av er och laga mat tillsammans är också kul. Kanske kan kännas lite för intimt för första dejten men det beror ju på hur väl man känner varandra sen innan också. Det är ju annars ett väldigt bra sätt att lära känna varandra bättre och få se lite grann hur den andra är i en hemmiljö.

Kul och mysiga dejter

Promenader, picnics och liknande är ju också väldigt bra aktiviteter. Det man inte ska göra är ju att gå på ställen som innebär att man inte kan samtala som till exempel konserter, bio och klubbar. Man vill heller inte vara i miljöer som är allt för distraherande utan ni ska kunna fokusera på varandra.

Lämna ett svar