Gratis nätdejting

  • Inläggskategori:Dejting
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Dejting på nätet – gratis!

Att hitta kärleken genom dejting på nätet är något som blivit allt mer populärt under de senaste åren. Idag nätdejtar tusentals singlar i från Sverige och i från hela världen på nätet för att hitta nya vänner, eller att kanske hitta någon att dela vardagen med.

Gratis dejting på internet

Det finns väldigt många olika svenska internet-dejtingsidor där man kan bli medlem. De allra flesta svenska dejtingsidorna tar betalt utav sina medlemmar för att dem ska kunna få full tillgång till alla funktioner som finns på dejtingsidorna. Men för den som vill testa på dejting på internet, men som inte är säker på att nätdejting är något som passar så brukar dejtingsidorna erbjuda dejting gratis till sina kunder.

Limiterade konton

Gratismedlemskapen är ofta limiterade så att man inte ska kunna få tillgång till alla funktioner som betalande medlemmar får, men en gratisanvändare kommer ändå kunna testa på flera funktioner för att känna efter ifall nätdejting är något som passar.

Viktiga nybörjartips för nätdejting

För den som ska börja nätdejta så finns det några viktiga saker som bör tänkas igenom noga. För att ha störst chans till att träffa någon på internet så måste man skapa en så bra och intressant profil på den nätdejtingsida som man blivit medlem på som möjligt. Nedan kommer de viktigaste tipsen för att lyckas!

Profilbilden

Profilbilden på din personliga sida på dejtingsidan är den absolut viktigaste faktorn ifall du ska få kontakt med någon eller inte. Det är i princip ingen som tar kontakt med en person som inte har någon profilbild. Se till att välja en profilbild där du gör någonting du tycker om istället för att ta en bild med webbkameran. Bilder på webbkameran blir ofta stela och tråkiga.

Texten i profilen

Skriv en intressant profiltext om dig själv där du presenterar dig och dina intressen. Din profiltext är din ”reklampelare” och din kontaktannons utåt sett mot andra singlar, och en intressant text kommer att locka många att kontakta dig på dejtingsidan. Glöm inte att nämna intressanta detaljer om dig själv!

Hur man tar kontakt

På en dejtingsida brukar man skicka mejl och meddelande till andra medlemmar för att ta kontakt. Kom ihåg att försöka skriva något intressant till den person du vill prata med istället för att bara skriva ”Hej, vem är du?”. Läs igenom hans eller hennes profiltext och ställ intressanta frågor utifrån informationen du hittar där. Hon kanske tycker om att rida häst? Då kan du exempelvis skriva ”Hej! Jag såg att du trycker om att rida häst, hur länge har du ridit?” som inledningsfras i meddelandet på dejtingsajten.

Lämna ett svar