Köpa babykläder på nätet

  • Inläggskategori:Familj
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Handla babykläder – bra tips

När man fått en lite bebis så tycker de flesta att en av de roligaste sakerna är att handla alla de där små bedårande babykläderna. Jag tillhör också en ur den skaran och handlade vansinniga mängder coola kläder när man äldsta dotter kom till världen.

Alla vill sina barn att vara välklädda och klädtillverkarna kommer ständigt ut med olika klädkollektioner och stilar som påminner om vuxnas mode vilket gör att vi gillar kläderna och vill köpa dom. Inte för att ditt barn bryr sig. Allt han / hon vill är att vara bekväm, och det är viktigt att hålla i åtanke.

Begagnade kläder eller nya

De grundläggande behoven är uppfyllda även med begagnade kläder för din lilla sötnos. Ändå kan de flesta inte klä ditt barn i gamla kläder. Det man inte ofta tänker på när man köer nya babykläder är att livslängden för kläderna är extremt kort då de växer så snabbt vilket gör att man lägger mycket pengar på något som används väldigt begränsat.

Bra tips

När man köper grundkläderna innan bebisen kommer, köp bara ett fåtal objekt i din nyföddas storlek. Ditt barn kommer att växa ur dessa små plagg snabbt – ibland på mindre än en månad. Det är mer praktiskt att köpa i 3 till 6-månaders eller 6 till 9-månaders storlekar.Det går att ha de kläderna även om de är lite för stora i början och du ökar livslängden avsevärt på kläderna.

Om ditt mål är att spara pengar så gör det mesta av din shopping efter babyn kommit till världen när all släkt och vänner har gett massa söta kläder till din nyfödda bebis. Har man en stor släkt klarar man sig länge med de kläderna man får som present.

Tänk på säkerheten

Var försiktig med bland annat små knappar, hakar och tryckknappar. De kan vara kvävningsfaror. Kontrollera rutinmässigt kläder och knappar så att det inte finns några lösa föremål. Undvik också löst stickade kläder – tröjor, tossor, eller hattar som kan göra att din bebis små fingrar eller tår fastnar i de små hålen i stickningen.

Klipp av alla dinglande lösa trådarna innan barnet bär plagget och undvika kläder som har sömmar med väldigt få maskor per decimeter. Innan du sätter på strumpor eller sockor på ditt barn, vända dem ut och in för att leta efter små trådar som de små tårna kan fastna i.

Bebiskläder på webben

Det var några grundläggande tips vad det gäller bebiskläder och jag hoppas att alla blivande mammor får en härlig första tid mer små underverk! Glöm inte att ta många bilder på era små, om ni framkallar på nätet rekommenderar jag Fujidirekt som jag alltid använder mig av, billigt och snabb leveranstid.

Lämna ett svar