Köpa kondomer online

3 anledningar att köpa kondomer online

Idag är det möjligt att köpa kondomer i flera lokala butiker, däribland din lokala kiosk, livsmedelsbutik och apotek. Tyvärr är det så att kondomerna som erbjuds på dessa platser vanligtvis är standardmodellerna från RFSU och vid något enstaka tillfälle Durex. Även om RFSU Profil är Sveriges mest sålda kondom så anser jag att det är väldigt viktigt att man får testa olika modeller och därmed hitta sin egen favoritkondom.

Fördelar med kondomer på nätet

Fördelen med tillgången till internet är att du nu kan köpa märken från hela världen till extremt billiga priser och därför tänkte jag tipsa om tre olika anledningar till varför just du bör överväga att testa köpa kondomer online om du inte har gjort det tidigare.

1) Tillgång till kondomer från hela världen

– Av naturliga skäl så har en butik enbart ett specifikt antal hyllmeter tillgängliga och eftersom kondomer har relativt dålig ersättning till hög stöldrisk så väljer tyvärr många butiker att enbart plocka in bästsäljarna. På så vis missar man andra bästsäljare från t.ex. brittiska Pasante och franska SOFT.

Jag nämner detta allt som oftast när jag diskuterar kondomer men det är så att väldigt få människor är identiska, även om det sägs att alla ha en dubbelgångare. Därför anser jag det vara närmast idioti att hela Sveriges manliga befolkning förväntas använda samma kondomsort och detta är en av huvudanledningarna till varför så många har fått en negativ attityd till kondomer trots att det är den bästa metoden för att undvika könssjukdomar.

2) Billigare priser

– Tack vare att specialiserade kondombutiker online enbart ägnar sig åt kondomer så blir inköpen ofta större till lägre inköpspris. Samtidigt är det möjligt att placera varulagret långt utanför städerna vilket gör att lokalhyran blir mycket lägre och på så vis behöver butiken inte lika hög vinst på varje produkt. Idag finns det ett flertal olika butiker, däribland Kondomakuten, som erbjuder fri frakt oavsett ordervärde.

3) Total anonymitet

– Nu varierar detta från butik till butik men bland annat ovan nämnda Kondomakuten skickar ut sina paket i helt vita bubbelpåsar utan företagsavsändare vilket gör det absolut omöjligt att lista ut innehållet. Istället för att behöva bli generad av att beställa i kassan på din lokala livsmedelsbutik så kan du få det snabbt och enkelt hemlevererat i brevlådan utan att ens din brevbärare kan lista ut vad paketet innehåller.

Skydda dig och din partner

Kom ihåg att det inte spelar någon roll om du väljer att köpa kondomer på nätet eller på ditt lokala apotek utan det absolut viktigaste är att du väljer att använda kondom för att skydda dig och din partner. Då räcker det inte att använda vid första samlaget på kvällen utan kondom ska bäras vid samtliga samlag – hela natten lång!

Lämna ett svar