Köpa leksaker på webben

  • Inläggskategori:Familj
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Barnleksaker på nätet

Utbudet av barnleksaker är enormt stort både på nätet och i fysiska butiker. Självklart finns det både fördelar och nackdelar med att handla barnleksaker på nätet samt i fysisk butik. I den här artikeln tänkte vi ta upp fördelar, nackdelar och vad du bör tänka på när du ska handla på nätet.

Köpa på Internet

Vi tycker att fördelarna överväger nackdelarna och anser att alla bör handla på nätet. Vanligtvis när man handlar via dem större webbshopparna, men även dom mindre så blir det fraktfritt om man beställer över en viss summa. Den summan kan vara allt från 100 kr till 1000 kr och skiljer sig givetvis från butik till butik. Leveranstiden kan vara allt från 1-5 arbetsdagar. Vanligtvis så skickas din order samma vardag om du beställer innan kl. 14. Bäst av allt är att du när som helst på dygnet kan i lugn och ro gå in och lägga din beställning.

Handla på faktura

Att handla på internet förknippar många med att bli lurade, men så är det inte. Du kan vanligtvis välja att antingen betala via faktura, kontokort eller direkt från din internetbank. När du väljer att betala via faktura så måste du tänka på att du inte kan ha någon betalningsanmärkning då kommer förmodligen webbutiken neka dig att handla via faktura.

Bra sajter på nätet

Utbudet av barnleksaker på hemsidorna är stora. Det finns allt, för båda könen och för alla åldrar. Kolla så att den leksak som du köper är CE märkt och vilken ålder den lämpar sig bäst för. Om du har ett barn som är 1 år så lämpar det sig inte att köpa en leksak för barn som är 3 år eller äldre. Anledningen till att dom är åldersmärkta är för att det kan finnas små lösa detaljer som ditt barn kan svälja och med lite otur så kan den biten fastna i halsen, därav åldersgräns.

Kända sajter och produkter

Några kända barnleksaksbutiker på nätet är Lekmer, Lajbansson och BR leksaker. Dessa tre webbutiker har vi själva handlat av och supporten är riktigt bra. Vi beställde samma produkt från samtliga sidor samma tid och dag. Vi fick varorna 1 arbetsdag efter. Priserna skiljer sig inte så jätte mycket, men gå in och jämför, du kan helt klart tjäna på att gör det.

Handla barnsaker på nätet

Vi önskar dig lycka till med att handla barnleksaker på nätet och hoppas att denna artikel har givit dig något lite extra. Kom ihåg att alla barn uppskattar nya barnleksaker.. 🙂 Det är perfekt att ge i present eller varför inte ge en barnleksak istället för veckopeng?

Lämna ett svar