Nätdejting – Hur lyckas man bäst?

  • Inläggskategori:Dejting
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Hur lyckas man med nätdejting

Idag är nätdejting en stor affärsverksamhet inte bara i hela världen utan också i Sverige. De senaste åren har denna typ av dejting exploderat och det har på kort sikt blivit mycket mer accepterat att träffa sin partner via internet.

Hur gör man då för att lyckas på nätet? Det finns flera saker att tänka på, det är inte bara att skapa en profil utan att lägga ner någon tid, och sedan hoppas på att någon nappar på din presentation.

Först och främst bör man se till att hitta en tjänst där man känner sig hemma, d.v.s en tjänst som fungerar för dig, och som erbjuder den typ av dejting du är ute efter t.e.x: förhållande, kortare romantiska episoder med mera.

Bra kvalitet rakt igenom

Förutom detta så är förmodligen din bild – eller rättare sagt dina bilder då man skall föredra att lägga upp mer än en bild. En bild skall vara av bra kvalitet, visa vem du är och beroende på vilken typ av dejtingsajt du har valt att hålla till på så finns det vissa typer av bilder att föredra.

Om du t.e.x letar efter ett långvarigt förhållande på en sida som enbart riktar in sig mot seriöst partnersökande är det inte till din fördel att stå i bar överkropp och spänna dina muskler, detta kommer att få dig att framstå som ytlig i mångas ögon.

Bra användarnamn och rubriker

Förutom detta så är användarnamn och rubrik något som är viktigt. Detta tillsammans med din bild är det första en person ser efter en sökning där du dyker upp. När det gäller användarnamn så finns det inte så många regler, men undvik de mest larviga typer av namn, det ger ett oseriöst intryck.

Din presentation skall du lägga ner lite extra tid på. När du väl ha fått in en person på din profil efter de har fått ett gott intryck av din bild/rubrik så är det dags att trollbinda dem med presentationen av dig själv. Här finns det en hel del tips på vad man skall göra och inte göra, och mycket av den informationen du hittar online motsätter sig vad du har läst på andra sidor.

Skapa intresse

Fundera på vad du skulle tycka vara intressant att läsa på en presentation, var humoristisk utan att gå för långt, skriv en lite längre text om dig själv, ditt liv och vad du tycker om. Skippa att göra massor av listor utan gör det gärna som en berättelse.

Försök också att undvika att göra listor eller texter på vad du INTE söker. Detta skrämmer inte bara bort personer som faller under denna lista utan kan också skrämma bort personer som inte gör det.

Var ärlig i din presentation, det kommer att löna sig i längden. Det finns förmodligen inget värre än när du går på din dejt och du ser en besvikelse i din dejts ögon så fort du närmar dig. Tar du bara inte lite av de råden som finns så ökar chansen enorm att du lyckas hitta en partner på en av alla dessa dejtingsidor.

Lämna ett svar