Romantiska presenter

Fem små romantiska presenter

Nu när alla hjärtans dag kommer allt närmare kan det vara läge att börja fundera på vad du ska köpa till din partner för att visa hur mycket du uppskattar honom eller henne. Det krävs inte särskilt mycket förberedelse eller utlagda pengar för att lyckas överraska sin partner och sprida lite glädje med en romantisk, charmig eller rolig liten present på Alla hjärtans dag.

5 tips på presenter

Här kommer fem tips på trevliga presenter som alla kostar mindre än en hundralapp men som ändå har förmågan att charma nästan vilken kille eller tjej som helst. Det går att läsa mer om alla dessa presenter på här på sajten.  Om just dessa tips inte passar dig kan du istället se dem som en källa till inspiration.

Ett värmehjärta

Detta är en perfekt romantisk present till någon som har kalla händer eller gillar att sysselsätta sina fingrar med stressbollar och liknande kramvänliga saker. Den här söta hjärtformade prylen kan med ett enkelt knapptryck värmas upp av sig själv genom en kemisk reaktion som sker inom värmehjärtat till en temperatur på runt femtio grader. Den temperaturen håller sedan hjärtat i runt en halvtimme. Perfekt att ha med sig på en kvällspromenad i vinterkylan eller bara klämma på för sin gel liknande konsistens.

Ett hjärtformat 3D-pussel

Detta pussel består bara av fyrtiosex stycken bitar, men är ändå krångligare att få ihop än de flesta vanliga pussel som består av hundratals fler bitar, eftersom detta är ett pussel som byggs i tre dimensioner istället för två. Att sätta ihop ett pussel är en utmärkt paraktivitet. Genom att bygga ihop detta hjärta tillsammans som en vacker metafor har ni sedan möjligheten att krossa det utan att någon blir sårad, varför man nu skulle vilja göra det.

En magnetisk fotohållare

Detta är en magnetisk hållare som du kan ställa ett foto på din älskade i och sedan sätta på, till exempel, nattduksbordet. Hållaren består av en magnetisk boll i metall och ett starkt rött hjärta. När dessa två delar placeras på vardera sidor av ett fotografi så bildas något som kan användas som en fotohållare. En idé på hur man kan använda den här presenten är att ge bort den tillsammans med ett foto på sig själv. Det uppskattas garanterat av någon som älskar dig!

En hjärtformad tvål

Detta är en rosa hjärtformad tvål som har texten “love stinks” ingraverat i versaler på sig. Det bittra budskapet på denna tvål gör att den passar perfekt att ge bort till en vän som nyligen har fått hjärta krossat eller till dig själv om du vill tvätta bort spåren av dina tidigare dåliga förhållanden. Men den kan också användas för att bryta spänningen mellan dig och den du älskar om er relation har råkat hamna i ett jobbigt läge. Tvålen har en lätt blomdoft och är åtta gånger åtta centimeter stor.

En ängel i glas

Detta är en present som består av söt liten skyddsängel gjord i transparent glas som håller i ett rött hjärta. Ängeln levereras i en röd hjärtformad presentask. En perfekt romantisk present att ge till något som vill ha en skyddande liten ängel som vakar över ens kärlek vid skrivbordet eller i bokhyllan.

Lämna ett svar