Semestertider – Med din kamera

  • Inläggskategori:Familj
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Att resa med din kamera

Nu är det snart dags att fira årets sommarsemester. Det betyder ofta att vi ger oss ut på resande fot. Så klart ska man packa ner sin kamerautrustning. Nu för tiden är den vanligaste kamerautrustningen digital. Vi har faktiskt aldrig haft tillgång till så många kameror som vi har idag. Att äga en ganska avancerad kamerautrustning blir mer och mer vanligt. Köp din kamerautrustning hos Smartphoto med rabattkod!

Mobilkamera

Kameror finns i våra mobiltelefoner och läsplattor och ja snart kan man kanske till och med ringa med sin digitala kamera. Man ska aldrig sluta bli förvånad. För att få ett lyckat foto upplevelse på semestern är det viktigt att du får med dig all den utrustning du behöver för att kunna ta riktigt bra bilder. Det är viktigt att se till att ha med sig extra batterier och minneskort till kameran.

Laddare och adapter

Det är inte säkert att det går att få tag på det som du saknar när du väl är på plats. Att ha en laddare och en adapter för utländska eluttag är också väldigt bra att komma ihåg. En bärbar pc är också att föredra om du kommer att ta mycket bilder. Att tömma och gå igenom sina bilder regelbundet för att inte ha så mycket redigeringsarbete med dina foton när du kommer hem.

Ta många bilder

När du väl är på plats på ditt resmål så är det bara att börja ta bilder med din kamera och även med mobilen. Om du tar foton med mobilen så kan du snabbt och enkelt dela med dig på de sociala medierna som du kanske är medlem i då får dina vänner och familj som inte är med på resan veta hur du har det. Du kan även framkalla film över nätet direkt från din telefon och ha dem i brevlådan som papperskopior när du kommer hem från resan.

Förhöj reseintrycket

Det förhöjer kanske dina reseintryck och att hålla ett foto är annorlunda mot att se det som digital foto fil på din dator. När du väl kommit hem och sitter och går igenom dina bilder som du tagit på din semester resa så finns det många olika saker du kan göra av dina foton bara genom att beställa en tjänst över nätet.

Du kan beställa fotokalender hos Smartphoto.se eller göra en fotoalmanacka där du kan återuppleva din semester månad för månad. Det är bara fantasin som sätter stopp för vad du kan göra med dina bilder. Se bara till att packa rätt och var förberedd så kommer du att få en underbar fotoupplevelse på din semester.

Lämna ett svar