Tips för bästa dejtande

  • Inläggskategori:Dejting
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Lär dig dejta på internet med några lätta tips

Idag finns det en stor variation av datingsidor på nätet. De är utformade på olika sätt och inriktade på olika intressenter. Men några faktorer spelar i stort sätt alltid in när man börjar att dejta, oberoende vilka datingsidor man är på. Nedan följer ett par tips som verkligen kan hjälpa dig att komma igång.

1.Välj flera datingsidor så ökar du din omsättning

Vissa kanske anser det fel att säga ”omsätta personer” men på ett sätt så gör man detta. Många individer man träffar på datingsidor är oftast fel, därav får man röra sig vidare om en person inte skulle matcha en så bra. Man gör detta lättare om man har fler personer att välja mellan och kan därför omsätta fler.

2.Våga beskriva dig ärligt

Det låter som en klyscha men det är faktiskt sant, att vara sig själv är alltid bättre när man dejtar än att ljuga ihop saker om sig själv. På de flesta datingsidor så har man en profil där man beskriver sig själv, intressen, mål och vad man söker. Våga vara ärlig!

3.Boka en dejt så snabbt du kan

Många datingsidor är bra och det fungerar mycket väl att ta kontakt, diskutera och skicka bilder/videos. Men du kommer egentligen inte längre än så. Detta gör det problematiskt om man inte bokar en date tidigt. Håll diskussionerna korta och vänta med frågorna tills ni kan träffas öga mot öga.

4.Håll er första date kort

Något som många tabbar sig med är att de bokar in sin första date på ungefär 2 timmar. Om man då inte klickar alls kan det bli tråkigt och pinsamt att vara kvar för länge. Boka er första date till 30-45 min lång, lagom kort för att ändå få ett intryck om den andra. Om man klickar kan man bara boka en ny.

Lämna ett svar