Topptips på dejting

Topp 5 dejting tips

Dejting online är vanligt nu för tiden och man kan faktiskt säga att branschen upplevt en revolutionerande utveckling de sista 7-8 åren. Jag tänkte hjälpa till att dela med mig av lite olika tips för hus man dejtar framgångsrikt på internet. Dejting på nätet är mycket mer än att bara registrera ett konto.

1) Var förberedd på att faktiskt dejta

Om du verkligen vill lyckas hitta kärleken man man vara redo att kasta sig ut och dejta. Går du inte in för det till fullo kommer det inte att fungera. Om du verkligen vill träffa någon måste man alltså lägga lite möda på det. Gör lite efterforskningar och fundera på vad du vill ha ut av din dejting. Förbered dig också inför för det oundvikliga besvikelserna vi alla står inför någon gång när vi dejtar men det gäller att inte ge upp!

2) Bli det bästa du kan vara

Starta en period med syfte att verkligen försöka se så bra ut som möjligt. Gå med i ett gym, läs hälsotidningar, kom i form och starta på en diet om det behövs. Klipp ditt hår eller styla det. Kanske kan du få en bra grooming eller skönhetsbehandling gjord. Dessa saker är givetvis ingen garanti att hitta någon men du kommer att känna dig en miljon gånger mer säker på dig själv och de du dejtar kommer att känna det.

3) Gå och shoppa och unna dig nya fräscha kläder

Hitta den stilen som är din egen och som du kan hantera och leva med men ändå ska den framställa dig som från din bästa sida. Försök inte att vara någon du inte är, det kommer alltid att synas igenom med tiden.

4) Välj de människor du har en god chans att lyckas med

Var realistisk och välj att dejta de som har dina livsåskådningar. Med andra ord ska din dejting bygga på hela det paketet du presenterar samt just din personlighet. Om du letar efter ”glamourflicka” eller ”glamourpojke” och vill dejta någon som är trendig och vacker så är det bra, men det viktiga är att den andra parten har samma syn och förväntningar som dig.

5) Göra aldrig dig själv alltför tillgänglig

Folk gillar mystik och gåtfullhet och spänningen i att jaga när man dejtar. En viktig del av att hålla uppe mysteriet är att man inte sover sover över hos dina dejter för tidigt. Ju längre en person kan jaga och falla för dig (inom rimliga gränser), desto mer sannolikt att kärleken kommer att blomstra.

(Och ja, detta gäller för både män och kvinnor!) Om kemin toppar för tidigt kan dina känslor aldrig ha tid att komma ikapp och förhållandet kan så småningom att förtvina.

Det var mina viktigaste tips inom dejtingvärlden, jag hoppas att jag inspirerat åtminstone några av er därute att kasta sig ut!

Lämna ett svar