Vad är singel dating?

Singel dating

Motsatsen till singeldating är inte par dating. Om det finns någon form av motsats till singel dating så är det nog swingerspartyn. På ett swingersparty går man om man vill ha roligt i köttsliga lekar med andra människor. På ett swingersparty finns det inga begränsningar när det gäller vem man får och inte får dela kroppsvätskor med. Alla som går på festen är medvetna om vad som gäller, det är kvantitet före någon form av kvalitet.

Träffa singlar

Singel dating handlar om att träffa singlar. Om du är singel själv är det detta du ska hålla på med. Par dating är om du är tillsammans med någon annan och ni vill träffa andra par. Att hålla på med pardating är en väldigt trevlig sysselsättning. En pardate brukar gå ut på att skaffa sig gemensamma vänner. Ett par som har många gemensamma vänner brukar anses ha ett starkare förhållande än ett par där man inte har gemensamma vänner.

Det här både stämmer och inte stämmer

Själva förhållandet blir egentligen inte bättre i sig. Huruvida förhållandet är bra eller inte har att göra med hur bra man passar ihop. Hur individerna i förhållandet förhåller sig till varandra och om man tillfredställer varandras behov. Inte hur många gemensamma vänner man har. Ett förhållande blir alltså inte bättre av att man håller på med pardating.

Nya relationer

Vad som sker är dock att det blir svårare att göra slut om alla ens vänner är kopplade till förhållandet. Tänk dig motsatsen; att alla ens vänner knappt kände ens flickvän/pojkvän och om alla ens vänner var singlar som dagligen höll på med singel dating. Om det var så skulle det vara betydligt mer socialt accepterat och enkelt att ta steget från att vara tillsammans med någon till att hålla på med singel dating.

Men om man är osäker på att få behålla ens en endaste vän om man gör slut så kommer man tänka efter flera gånger innan man gör det. Nu ska du inte dra slutsatsen att om din partner föreslår pardating går han eller hon i tron att du kommer att göra slut snart.

Pardating är väldigt roligt i sig

Det bästa sättet att hålla på med singel dating är att dejta många personer samtidigt. Att hålla flera järn i elden samtidigt och att inte begränsa sig till en i taget. Om du begränsar dig till en i taget kommer det att ta betydligt längre tid innan du lyckas bli tillsammans med en av dem.

Lämna ett svar