Vart handlar man kondomer?

  • Inläggskategori:Dejting
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Vart kan man köpa kondomer?

Under flera årtionden så har sex varit närmast tabu att diskutera och även om sexualkunskapen blir bättre i skolorna så anser fortfarande många att sexdiskussioner är både pinsamma och generande. Tyvärr har det även resulterat i att kondomer som är en fenomenal uppfinning på ett liknande sätt blivit tabu. För att hjälpa dig på traven med att köpa kondomer så tänkte jag tipsa om ett par olika platser där du kan göra detta.

Livsmedelsbutiken

Den traditionella platsen att köpa kondomer är utan tvekan den lokala livsmedelsaffären tack vare att dessa finns överallt och du kan få dina kondomer i samma stund som du är i behov av dem. Här räknar jag även in kiosker som vanligtvis får sina kondomkunder senare på kvällen och långt in på nätterna när butikerna har stängt.

Anledningen till att många väljer bort denna platsen är eftersom utbudet är ganska litet då man ofta enbart hittar RFSU kondomer, samt att personalen ofta är yngre kvinnor och tjejer vilket kan vara generande för en ung man. Kondomerna i en livsmedelsbutik hittar du ofta bakom disken eftersom många föredrar att stjäla framför att betala.

Apoteket

Apoteket har i princip samma utbud som livsmedelsbutikerna men är något billigare. Däremot så är det inte lika generande tack vare att personalen på ett apotek är äldre.

Ungdomsmottagningen

Du som är under 25 år kan utan problem vandra in på närmsta ungdomsmottagning och helt gratis plocka på dig kondomer. Nackdelen är att man endast erbjuder RFSU vilket inte passar alla och detta är en av anledningarna till att många ogillar kondomer: nämligen p.g.a. att standardmodellen inte passar.

På nätet

Något som blir allt vanligare idag är att man väljer att köpa kondomer på nätet. Fördelarna med att beställa via nätet är att utbudet är otroligt mycket större samtidigt som du är helt anonym när kondomerna skickas hem till brevlådan i en diskret förpackning. Idag har även hanteringen förbättrats något otroligt vilket har gjort det möjligt att få dina kondomer inom 24 timmar om du beställer på förmiddagen.

Lämna ett svar